Tänään on ollutkin kokolailla vilkas päivä, aamulla paistoin ensin lihapullia toivoen että viikoloppuna joku eksyisi lounaalle, sitten pidin pienen miettimistauon ohjelman jatkosta.Päätin lähteä käymään keskustassa kun nämä ympyrät alkaa jo tympiä,läksinkin ja kävin ostamassa kasvovoidetta naamaani vaikka hyvin tiedän että hukkaan menee.

Sokoksella yleensä käyn vaikka siellä suurin osa ajasta menee hississä tai sitä odotellessa vaihteluahan sekin on, katselin siellä kaikkea mitä oli tarjolla vaan päädyin ruokaosastolle kuten aina ennenkin, kaikki sieltä ostettu tulee käytettyä.

Poikani joka on reissussa lähetti tekstiviestin olivat Gasablankassa tulikohan se nyt oikein kirjoitettua, ajattelin matkaa jonka teimme mieheni kanssa kun olimme Lospagosissa ja sieltä Gipsalttarin salmen yli Marokon puolelle olikohan se kaupunki Ceuta, hyvin likainen ja epämiellyttävä paikka oli käärmeenlumoojia ja muuta yhtä hauskaa,hyi.

Kävin tänään sauvalenkilläkin oli oikein mukava sää eikä enää niin liukastakaan voi kävellä hiukan huolettomammin ja aurinko paistoi, kaikenkaikkiaan melko mukava päivä, soitin Joukolle ja Jormallekin vaan hän ei vastannut oliko päivä nokosilla.