Viikko alkaa olla jo taas lopuillaan ja onneksi on vaan yksi sunnuntai eikä sitten mitään ylimääräisiä pyhiä kun tuntuu että niissä olis tunteja paljon enemmän kuin arjessa.

Aamulla havittelin että alkaisin leipomaan vaan sitten laiskuus sai vallan ja siirsin sen huomiselle lauantaihan se oikeasti on leipomispäivä joten laitetaampa asiat kohdalleen,kyllä minä siinä jotain käpsehdin ja kaupassa kävin ja totesin että jäätikköä oli tällä välillä yhä edelleen joten tarkkuutta vaativa homma kauppareissukin on.

Soitettiin siivousfirmasta että vakituinen kävijä on poissa ja tulee vallan eri henkilö tiistaina ja aikakin muuttui, toivon että asia palautuu entiselleen viikonkuluttua.

Sauvalenkilläkin kävin ja siellä suunnalla oli jo turvallista kävellä oli niin hyvässä kunnossa kävelytie, ulkoilijoita on liikkeellä hyvin paljon ja eri ikäisiäkiäkin joidenkin kanssa kun näemme päivittäin nyökkäämme ja hymyilemme onhan sekin mukava.

Reissussa oleva poikani lähetti taas tekstiviestin että olivat jo Espanjaan tulossa ja Malagasta lentävät sitten kotiin, mukava saada vähän tietää että kaikki on hyvin.Katselin kirjasta Kaunis Maailma niitä paikkoja joissa mekin mieheni kanssa joskus liikuimme ja kyllä hekin sielläpäin ovat olleet tosin kauempana ja merellä.

Toivottavasti loppumatkakin menee mutkattomasti ja tulevat kotiin terveenä.