Täälläpä sitä ollaan ja eilinen uho on haihtunut ehkäpä siksi kun yksi pojistani kävi vaimoineen ja monta asiaa tuli kuntoon heidän avullaan, esim. kellot oikeaan aikaan ja tämän blogin kanssakin olevia ongelmia he laittoivat ihan ohimennessään, näin tekevät he jotka osaavat ja vielä ymmärtävät monet asiat eritavalla kuin mummot.

Aamulla sain tekstiviestin nuorimmalta pojaltani ja hänen puolisoltaan risteilyltä missä he olivat tällä hetkellä en ollut ihan selvillä, mukava kun muistivat minuakin.Katselin Jumalanpalveluksen televisiosta joka oli Lielahdenkirkosta , hyvä kun viimein ymmärsin kellojen siirto-operaation, kellojen siirron suorittivat Jouko ja Eija käydessään.

Olin tässä välillä skypettelemässä nuorimman siskoni kanssa oli mukava kun tapasimme nyt en tarvitse vahtia hänen tuloaan myöhemmin.Televisiossa tulee joku ohjelma jonka haluan katsella nyt illalla, kovin paljonhan sieltä ei minunikäiselleni juuri tulekkaan tai ehkä riippuu siitä mistä kukakin pitää.

Tämä blogi on kooltaan nyt erittäin hyvän kokoinen kun vielä opin kuvien laiton olen tyytyväinen, sää on ollut ihanan keväinen joskin liukaskin vaan se poistuu ajan myötä.