Kirjoitankin nyt tänne blogiini  päivällä kun sattuu olemaan aikaa, Jorma on lähettänyt tiedoituksia tänään jo kaksi kertaa ja tuntuu että tauti on menossa parempaan suuntaan josta olen tietysti hyvin iloinen.Soittelimme päivällä Kaijan kanssakin melko kauankin.

Päivällä meillä oli raamatun tutkistelua kerhohuoneessa ja hyt sieltä tultuani laitoin kahvit ja join ja kirjoittelen nyt kun lähden sitten kuudeksi jalkahoitoon tuonne mäenpäälle on vähän hankala aika kun ehtii tulla jo pimeäkin vaan ei sopinut muulloin.tulostimeen vaihdoin kasetin ja taisi osua kohdalleen heti ensikerralla.

Noita tavaroita pitäisi vielä sovitella eripaikkoihin että saisi tuon yhden kaapin vähemmäksi täältä makuuhuoneesta, tahtoo mennä nämä päivät peukaloita pyöritellessä, huomenna on Kaisa luvannut tulla lasten kanssa käymään siitä olen mielissäni kun tuntuu että on pitkä aika kun viimeksi tapasimme.

Jouko soitti aamupäivällä ja kyseli olinko huomannut Jorman lähettämää sähköpostia hän lähettää kerralla meille jokaiselle tiedoituksen niin emme tarvitse välttämättä soitella toisillemme vaikka sekin on mieleen ainakin minulle.