Joulujuhlaa viettää tämäkin kisu laulaen suu ammollaan. Aamulla oli soitettavia asioita paljon ja luulen suoriutuneeni niistä jos en nkunnialla niin ainakin tyydyttävästi, kyllä sekin on rankkaa hommaa soitella ainakin johonkin sellaiseen paikkaan kuin Sonera, lipevästi toivotetaan tervetulleeksi ja sitten jos asiasi on se paina tätä tai sitten sitä, se on ärsyttävää.

Kävin sitten apteekissa ja sehän on kallista lystiä, en käsitä mikä on nyt se maksukatto kun viime vuonna oli jotain päälle 600e ja nyt minun lääkkeeni ovat jo tällä hetkellä liki 900e eikä maksukatosta ole puhuttu mitään, taitavat hööpöttää mummelia, aion kyllä ottaa selvää. Kaupassa kävin samantien ja rankkaa oli kun tuota yhtä tienpätkää ei kukaan auraa kun ei se kuulu kellekään, näinkin voi olla.

Talossa oli tänään joulujuhla kerhohuoneessa jossa oli tarjolla riisipuuroa ja rusinasoppaa ja torttu kahvit, puuroa voin syödä vaan muut herkut olivat vatsalleni sopimattomia, joululauluja lauloimme ja oli ihan kivaa, isännöitsijäkin oli paikalla.

Kotiin tultuani soi puhelin ja luulin juttelevani Joukon kanssa kunnes hän sanoi ettei puhuta kauan tää puhelu on kallis, ajattelin hetken että ompa nuuka poika sitten kysyin oletko sinä Jouko vaan hän olikin Jorma joka on tällä kertaa Thaimaassa, en tunne enää poikieni ääntä joten huonosti on asiat. Puhuin kyllä myöhemmin Joukon kanssakin.