Tänään olikin taas erilainen päivä, yö meni ihan hyvin ja aamuteen join en uskaltautunut vielä kahvin laittoon, poikani soitti Nokialta joko otan vieraita vastaan ja tottahan minä otin kun tiesin heidän tuovan ruoka-aineet tullessaan ja laittavan ruuan.

Sain heiltä lahjaksi  Sirkka-Liisa Rannan kirjoittaman kirjan "Naisten työt " kertoo aikaisempien sukupolvien naisten tehtävistä, on varmaan hyvin mielenkiintoinen kun alan sitä lukemaan.

Päivällä sitten alkoi Jorma laittaa ruokaa johon naisväellä ei ollut osuutta, hän laittoi keitettyä lohta ja bataattimuussia,en ollut näitä ruokia ennen syönytkään ja totesin että hyvää oli ja jäi vielä huomiseksikin, kun näitä vieraita kävisi useammin.

Katselimme netistä lipastoa jota olen haaveillut ja paljonhan siellä on tarjolla ja monenlaista, mietintäänhän se vielä jäi ja aion puhua toistenkin poikien kanssa asiasta.

Sitten kuulin että Jorma pyysi laittamaan kahvia laitoin kahvin tippumaan niin hän kertoi ettei hän juo kahvia missään tapauksessa, olin siis taas kuullut vääri, no Kaijan kanssa joimme minäkin hiukan ja he alkoivat tehdäkin lähtöä,oli tosi mukavaa kun viihtyivätkin useamman tunnin ja montaa asiaa tuli läpi käytyä.

Molemmat nuoremmat pojat soittivat päivällä oli kuin olis ollut koko perhe koolla kun sain jutella jokaisen kanssa, kävin kävelemässä pienen lenkin ulkona melkoisen kylmä siellä on tänään vaan huomiseksi on luvattu suojasäätä.