Kävin tänään kuitenkin vielä terveyskeskuksessa kun omalääkäri jää lomalle,kirjoitti labraan lähetteen että jos tauti jatkuu voin käydä verikokeissa pyhien välissä , kävin samalla reissulla apteekissa maitohappobakteeria ja jotain muutakin troppia. Joulutonttu kävi jo aikaisin aamulla pakettia en nole vielä avannut jouluaattona sitten .

Juuri lopetin puhelun tämän tontun kanssa minun oli tarkoitukseni soitta hänelle vaan näinhän se kuitenkin kävi. Nyt illalla soitti myös entinen naapurini ja kertoi ettei hänellä ollut puh.numeroani vaikka lähetin sen kyllä tekstiviestinä muutama kuukausi sitten vaan me vanhukset hukkaamme niin paljon tärkeitäkin asioita, saimme nyt kuitenkin jutella tärkeimmät asiat.

En ole saanut paljon aikaiseksi joulua varten en nleivottua enkä juuri muutakaan , tänään silittelin joululiinoja kun saan vielä pöydille niin ompahan jotain tehty. Saa nähdä ehtiikö kukaan lapsista käydä ennen joulua, työpäivähän on ollut vielä tänään ja sitten pitääkin hakea jo kuusi ja leipoa tortut ym.

Olen hyvin järkyttynyt Ylöjärvellä pikkupojan katoamisesta se on pahinta mitä vanhemmille voi tapahtua, toivon että löytyisi elossa ja saisi viettää joulua kotonaan.