Saa nähdä kuinka marraskuun säät suosivat meitä, alkusyksy on ollut melkoisen surkea  joten toivomisen varaa olisi . Tänään aamusta pesin koneellisen pyykkiä ja toivorikkaana levitin vaatteet kuivumaan parvekkeelle vaikka sää on ollut pilvinen ,pimeä ja tuulinen.

Tein koneellisen (500g) lihapullataikinaa jääkaappiin ja kun iltapäivällä kävin parturissa ja laitettiin hiukan kiharaakin vaikka se ei tällä hetkellä muotia olekkaan, enhän ole niin kovin muodikas muutenkaan.
Sieltä kotiin tultuani laitoin lihapullat uuniin paistumaan, nyt kun olen siihen tottunut ihmettelen miksi en ole ennen huomannut kuinka paljon helpommalla pääsen ja mielestäni ovat ihan hyviä.

Sain tänään yhden nimipäiväkortinkin ja henkilö pahoitteli että oli hukannut puhelin numeroni laitoin tekstiviestin ja siinä myös puhelin numeroni, toivottavasti huomaa. Huomen aamulla pitäisi muistaa lähteä palvelubussilla Hervantaan katsomaan olenko sopiva kuntoiluryhmään joka siellä aloittaa , vanhoille se on tarkoitettu ja sen ehdon täytän, kestää aina tunnin kerrallaan ja kaksikertaa viikossa kaksikuukautta, onhan se vaihtelua sekin.