Saapa nähdä pystynkö  saamaan kirjoitusta aikaiseksi kun mainos häiritsee koko ajam
sehän se on ollut riesana aiemminkin, ei taida vuodatus saada sivua pelaamaan, oli sähköpostiin tullut viestiä tästä häiriöstä.

Tänään on taas ollutkin sateinen sää monenkohan äänestäjän ääni on jäänyt puuttumaan sateen takia, minä onneksi kävin jo perjantaina vai oliko peräti torstai. Lenkillä en ole käynytkään sen verran vaan  ulkon että meni puoli tuntia sen näytön takia eikä ketään ollut käynyt että hukkaan meni sekin näyttö, välittäjä oli jättänyt lapun pöydälle.

Matlokkia katselin televisiosta ja jotain muutakin hömpötystä, Joukolle soitin ettei ketään ollut käynyt olen sitämieltä ettei kannattaisi joka viikko edes pitää sitä näyttöä kun ei tässä mitään kiirettä ole tuntuu tylsältä varautua joka pyhä lähtemään pois kotoa vaikka vähäksikin aikaa kun se on 13.00 siinä on päivä-ohjelma sekaisin, juttelin siitä kyllä Jormankin kanssa,Jounille en ole vielä soittanut.

Viikon kuluttua on se kellojenkin siirtäminen yksi asia jota en ymmärrä toisten lisäksi, nyt en pysty kyllä seinäkelloja siirtämäänkään kun en arvaa nousta tikkaille jos joku pojista kävisi vaikka viikolla että saisi kellot samaan aikaan toisten kanssa. En ole nähnyt naapureitakaan  kaikki pysyvät visusti kotonaan sateella.