Päivä on ollut todella hankala joka suhteessa kaikki on mennyt pieleen,kävin taas silmälasiliikkeessä kun lasit painavat nenänpieltä ja valuvat , ei siitä ollut hyötyä sen enempää kuin aikaisemminkaan joten aivan turha reissu kuten ajattelinkin.

Pojanpoikani vaimoineen kävi illalla ja teki nostoja joita minä en pysty ja muutenkin auttelivat, mukavia nuoria ovat nekin veljekset perheineen, oli toisen veljen nelivuotias poika saanut 4kg kuhan uistimella, melkoinen kalamies.

On ollut hyvin sateista koko päivän ja ehkä vielä viileämpi kuin eilen joten ulkoillutkaan en ole. Veropäätös tuli ja mätkyt myös joka tietysti harmittaa ja katsellessani papereitani totesin että viime vuodelta oli jo tullut veropäätös jossain nyt mättää pahan kerran.

Vanhin poikani lupasi tulla käymään tällä viikolla kun on viisaampi niissä asioissa, olen melkein tähän saakka veroilmoitukseni tehnyt ja sekin harmittaa kun joudun nyt vaivaamaan poikaani siinäkin asiassa, ei hän ole siitä kyllä valittanut minä vaan tunnen niin.