Tuo otsikko johtuu siitä kun sunnuntait tuntuvat pitemmiltä kuin arkipäivät jos ei ole jotain menoa niinkuin viime viikonloppuna oli, kävin kyllä ulkoilemassa ja jotain katselin televisiostakin vaan siltikin aika tuntuu pitemmältä, jotkut muutkin yksin asuvat ovat samaa mieltä.

Olen hiukan huolestunut kädestänikin kun siihen on ilmestynyt mustelmat tyyppistä värimuutosta, luulen sen tulleen viime viikolla kun sattui niitä roskia viedessä ja on myöhemmin tullut pintaan jos on tullut repeämä kyllähän se jonkun verran kipeäkin on vaan en kyllä halkuaisi omalääkärillekään mennä siellä ei tapahdu mitään jos on mentävä täytyy tilata ortopedi tai joku muu erikoislääkäri.

Toivottavasti poikani eivät lue tätä ,yritän saada käsiini fysioterapeuttia joka lupasi tulla loman jälkeen käymään ja nyt on jo pitkästi yli kuukauden .Lueskelin tuolta netistä vastaavanlaisista vaivoista ja kyllähän niitä oli vaan he olivat työikäisiä henkilöitä joille on laitettu kortisonia ja leikattukin , vanhoille ei sellaisia tehdä.

On ollut hiukan lämpöisempää tänään eikä tuulikaan ole kovin voimakas ei silti näkynyt keinulla ketään lienevätkö kaikki sukulaistensa ja tuttaviensa mökeillä kun on varmaan viimeisiä lämpöisiä viikonloppuja. Huomenna menenkin käymään Nokialla ja poikani lupasi tulla mukanani tänne ja katselemme kuinka saisi vähän asiallisemmaksi noita säilytys hyllyjä.