Aamuyön taas valvoin levottomien jalkojen takia ilmeisesti lääkitys ei enää tehoa aion kokeilla vaihtolääkettä jos siitä olisi apua muuten on lääkärin tilaus edessä sitä valvomista ei millään kestä. Läksin aamulla rollaattorilenkille ja poikkesin Rautiassa ostamassa sen kannen suihkuun tulevaan vesikaivoon, sainkin sopivan , ostin myös kylpyhuonemattoa metrin jonka Jaana laittoi paikalleen kaksipuolisen teipin avulla.

Aamulla oli melkoisen viileä sää silloin kun olin liikkeellä onhan se päivän mittaan lämmennytkin vallankin jos aurinko paistaa vaan tänäänkään sitä ei ole kovin paljon näkynyt. Pesin koneellisen tummia vaatteita jotka taitavat olla jo kuiviakin.Kutsuin naapurin rouvan iltapäiväkahville hän lähteekin aamulla tyttärensä kanssa kesämökille jonne kertoi tulevan vieraitakin, on vaan sadetta luvassa toivottavasti ennusteet eivät pidä paikkaansa.

Jaana soitti iltapäivällä että hän tulee pikkutyttöjen kanssa käymään kun toi Lassia jalkapallotreeneihin , tytöt kävivät pikkutorilta mansikoita ja herneitä ostamassa annoin rahan kun en tiennyt aikaisemmin että tulevat, he lähtevätkin tiistaina Bulgariaan Jaana ,Jenni ja Noora ovat viikon verran.Ihmiset ovat näin kesällä liikekannalla, toivon että matka menee hyvin.