Aurinkoinen on ollut juhannusaatto tuuli on vaan vähän vilpoinen, vaan hyvin tarkenimme kun iltapäivällä oli pihassa grilli ja jokainen vei grillattavansa itse samoin juotavansa, mehua meillä oli vaikka joku kaipailikin konjakkia , silloin ei sitä vielä ollut kun minä sieltä läksin lopusta en tiedä.

Olen taas hyvin kyllästynyt seniorinettiin kun usein kysytään tunnuksia joita ei sitten kuitenkaan hyväksytä moneen päivään, jäisin sieltä pois kun keksisin jotain tilalle. Paistoin raparperipiirakkaa kun Jaana toi eilen raparperia, pyysin kyllä naapuria ottamaan uunista kun oli niin painava enkä uskältanut vielä oikein vasenta kättäni käyttää, hän olikin kotona ja auttoi.

Soittelin kolmenkin ystäväni kanssa juhannusterveiset, eräs ystäväni kertoi että ovat asuneet siinä osakkeessaan 43v ja nyt vuoden verran on alapuolella asunut vuokralainen joka metelöi kaiken yötä etteivät saa nukuttua ja ei hallitus eikä isännöitsijä tee asian hyväksi mitään, mies on hyvin sairas, nyt he ovat soitelleet jos saisivat jostain palvelutalosta vuokrahuoneiston niin muuttavat ja luvassakin jo on, kuinka se on mahdollista että asunnon omistaja joutuu lähtemään luulisi että vuokralaiselle annettais muistutus, hulluksi on mennyt tilanteet. Meillä ei ole onneksi ollut siitä vaivaa täällä ei kuulu juuri mitään, onneksi.