Eilen  kirjoitukseni jäi vähän kesken koska skypelle tuli kutsu ja eikä se niin tärkeätä olisi tietysti ollutkaan.Tämä päivä on mennyt rattoisasti kun Eila tuli heti 9,00 ja kävin saattelemassa häntä kun lähti kotiinsa 12,15 sieltä tultuani kävin kaupassa ja söin ja kyllä minmä jotain teinkin vaan oli tullut jotain lehtiä postissa ja aloin katselemaan niitä ja nukuin ja heräsin 17,00, siis päivä meni maatessa, en tiedä miksi olen niin väsynyt en osaa ihan vanhuuden tiliinkään kaikkea laittaa. Lähtiessäni laitoin liikaa päälleni en osannut arvata että siellä on niin keväinen sää ja hikosin vaatteeni märäksi.

Ilahduin kun puhelin soi ajattelin että poikani muistavat  vaan se oli vieraani joka möläytti jotain ja pyysi nyt anteeksi, sellaisiahan me olemme ensin sanomme ja sitten ajattelemme. Hyvä että hän itsekin huomasi sen koska kyllä se minuakin vähän ajattelutti. Siellä olikin tänään tosi keväinen sää  tulisi varmaan ulkoiltua enemmän noin ihanassa ilmassa..Huomenna onkin taas kerhon vuoro vaikka ei se ole vielä siitä piristynyt vaikka yksi henkilö tuli mukaan joka lupasi sen kulkua muuttaa, mielestäni se olis hyvä niin mutta kaikki eivät pidä siitäkään, me kun olemme niin omalaisiamme jokainen..

Tänäänkös se on karkauspäivä että nainenkin olis voinut kosia, saa nähdä moniko mies on jäänyt kiikkiin.,huomenna onkin jo maaliskuun alku että jospa se kevätkin alkaa tulla hiljalleen,ei minulla ole mitään talvea vastaa muuten kun liukkaus hirvittää ja se tekee kävelyn vielä hankalammaksi. Eilen oli toiseen Blogiini kirjoittanut minua parikymmentä vuoitta nuorempi ihminen  jolla on myös levottomat jalat ja nivelrikko ja hänen toista jalkaansa leikattiin ja aikomuksena on leikata toistakin vaan kun ei se leikattukaan parane ja hän joutuu kotonakin liikkumaan vallan moottorisoidulla pyörätuolilla ja yöllä on kovia kipuja että  joutuu paljon valvomaan ja mies on reissutöissä viikot, niin ei ole helppoa sekään, pitää olla vaan kiitollinen niin kauan kun pystyy askeleenkin itse ottamaan vaikka sauvojenkin kanssa.