Tänään en ole ehtinytkään ulos ollenkaan vaikka oli kaunis sää välillä näkyi jopa aurinkokin, Pirkko soitti aamulla että Timon perhe tulee käymään illan katveessa.Olihan minulla lihapullia pakkasessa ja laitoin muusia ja vihanneksia pöytään että kyllä niilläkin eväillä nälkä lähti. Olivat olleet seurakunnan tiloissa juhlimassa Anniinan vanhempien 70vjuhlia ja yötä olivat samassa paikassa ja sieltä menivät Lielahteen Anniinan sedän tykö ja sieltä tulivat meille, tosi kiva kun kävivät lapsetkin olivat kasvaneet siitä kun viimeksi nähtiin, Viljalla oli virkkaus mukana ja joka välillä hän virkkasi kertoi tekevänsä pitkän kaulaliinan.Söimme ja kahvitkin joimme ja mukavaa oli kaikin puolin.

Sitten katselin vaalien edistymistä kai ne vaalit uusitaan, tulin koneelle ja Maila olikin skypellä ja hänen kanssaan rupateltiin,oli sielläkin nyt satanut lunta ei paljon vaan sen verran että sanoa saa.Kerroin että Kaija on sairaalassa, on keuhkokuume aamulla oli Jorma patistanut ensiapuun ja hetken päästä oli soittanut osastolta oli letkuissa ja happiviikset nenässä,huomenna otetaan keuhkokuva, niinhän se oli Pirkollakin ja kesti varmaan kuukauden. Toivottavasti ei Kaijalla m ene niin kauan ainakin pääsee kotiin aikaisemmin.

Meidän talossakin tuntuu olevan monella tauti päällä saa nähdä kuinka kauan menee kun minä saan, Leilallakin on jo monet antibiootit kirjoitettu ja eikä vaan ala parantua, luulis että pakkanen olis tappanut  virukset kun pakkastakin oli jo välillä melko paljon.