Taas olemme arkipäivän tunnelmissa ja tälläkertaa pääasiana vaalit, minä en ole kyllä eilenillan jälkeen katsonut niitä vaan tuolla kulkiessani olen kuullut että Niinistö ja Haavisto pääsivät toiselle kierrokselle, koska se tapahtuu en tiedä sitäkään. Aamulla kävin ensin terveyskeskuksesta reseptit ja apteekista lääkkeet, oli lääkäri taas jotain sinne kirjoitellut pitää katsoa että osaa vastata samaan asiaan. Kyllä siellä on hissukseen sadellut tänäänkin mutta ei niin paljon kuin lauantaina.

Kävin sauvalenkillä ja oli ihan hyvä kävellä, laitoin lähtiessä piikkarit jalkaan ja hyvä olikin siellä oli paikoitellen liukastakin,sää oli hyvä. Lähtiessäni tapasin Selman hän oli menossa apteekkiin hän on niin kovin v äsyneen ja laihtuneen näköinen että kyllä hän sairas on.Soitin Jormalle ja hän kertoi että Kaijan keuhkot oli kuvattu ja on molemminpuolinen keuhkokuume, onko hän saanut sen sielt'ä reissusta vaiko täältä, paljon sitä kuuluu olevan jokapuolella meidänkin talossa useammallakin.

Lenkiltä tultuani paistoin kinkkupiirakan jos sattuu yllätysvieraita tulemaan niin on ensi hätään laittaa pöytään, voisin leipoa enemmänkin kun pakkasessa on tilaa ja parvekkeella voi jäähdytellä.Anniina toi tulppaaneja kahden värisiä ja laitteli kahteen maljakkoon nyt kun ovat auenneet ovat tosi kauniita.Mietin Viljan virkkausta että kuinka pitkällä jo on joko on vaihtanut väriä.Ahkera tyttö kun matkallakiin kutoo ja virkkaa.