Nyt on lunta meilläkin oli tullut yöllä lisää, ei monta astetta pakkasta ole vaan maa puhtaan valkoinen.Kävin aamulla kuntosalilla ja iltapäivällä sauvalenkillä, on mennyt paripäivää vallan laiskotellessa. Otin kumitassut pois sauvoista kun läksin lenkille ja silti pit välillä olla hyvin varovainen kun jäätä oli lumen alla.. Ettei nyt jäisi valittamatta kerron että kädet on niin kipeät ja nivelet paksuuntuneet kai se nivelrikkoa on kuin jaloissakin vaan miksei ne lääkkeet käsiin auta.Ei se pariskunta tullut joita eilen kutsuin oli miehellä selkä ja jalka kipeä eikä millään lähde lääkäriin vaikka oli niin ollut puhe eilen. Raijalla ei ollut mitään.

Soitin Bilnäsiin Jarnolle ja sain jutella Elsan ja Urhonkin kanssa, lunta kehui Elsa sielläkin olevan kun kysyin mitä kuuluu hän sanoi kaikki on hyvin.Jarno lupasi laittaa  sähköpostissa lähettävänsä kuvan talosta tällä hetkellä, kyllä he jo siellä asuvat kun osoitteenkin lähettivät. Pitkältä on tämä päivä tuntunut kun ei ole ketään käynyt , no Jouko soitti ja neuvoi laittamaan Aamulehden etusivuksi.Olen miettinyt kun kuulin eilen että torstaikerhossa  eräs rouva oli itkenyt kun minä en ollut siellä kun olin sairaalassa käymässä, mahtaako sepelvaltimotauti herkistää ihmisen, kyllä meillä hyvät välit on vaan kun hän itse sanoi että joululaulu laulettiin ja sinua ei ollut, en tiedä miten siihen suhtautuu.

Olis mukava käydä joulumyyjäisissäkin vaan ei ole tässä lähellä ollut  en ainakaan tiedä, pitäis ne lahjahommatkin saada kuntoon jouluun on niin vähän enää aikaa  vaan ainapa ne on saatu ennenkin.