Kyllä oli aamulla taas sormet ja selkä niin jäykät ja kipeät etten uskonut  pääseväni liikkeelle vaan siitä sitä vaan jotenkin aina vertyy. Läksin seurakuntatalolle Jumalanpalvelukseen joka oli tosin vasta klo 12.00 se on säästöä se että pappi pitää messun kymmeneltä toisessa paikassa ja toisessa 12.00.Mahtaako siinä paljonkin säästyä en tiedä vaan seurakuntalaisia on kirkossa huomattavasti vähemmän, se on sopimaton aika perheille kun on ruoka-aika.

Kun tulin kotiin soi puhelin ja  Jouni ja Anne lupasivat tulla käymään ja tulivatkin oli m ukava katsella koneelta vanhoja kuvia kun onnistuin saamaan ne esille, niitä katsellessa miettii minkälainen tilanne oli silloin kun kuva otettiin. Eräs nuoren naisen kuva joka on ihmetyttänyt kaiken aikaa kuinka jonkun vieraan kuva on minun koneellani, Jouni tiesikin että se on Maipin kuva, Matti varmaan laittoi silloin kun hän tänne kuvia laitteli, hän on siinä hyvin nuori.

Soitin heidän lähdettyään eräälle naapurilleni ja hän tuli käymään kun ajattelin käydä katsomassa työtoveriani  sairaalassa ja silloin voisimme mennä yhdessä kun hän käy katsomassa miestään. Soitan hänelle arjen tultua kun nyt pyhinä on ollut poika käymässä Lappenrannasta.Vaikka minäkin joudun liikkumaan sauvojen kanssa tuntuu silti pahalta se Lailan tilanne varmaan hänkin siitä kuntoutuu että pystyy sauvojen kanssa liikkumaan, toivon ainakin niin.