Tänään on ollutkin oikein aurinkoinen sää, aamulla taisi olla vähän pakkasen puolella vaan päivän mittaan tullut muutama lämpöaste, ei ole kovin tuulikaan käynyt. Aamulla käv in ostamassa kanervan jos jossain välissä saisi vietyä sen Vatialaan parvekkeen pöydälle ostin koristekaalin se on ihan hyvän näköinen punaisen pöytäliinan päällä. Sauvalenkillä kävin kun oli niin ihana ilma,syötyäni laitoin uunin päälle ja oli tälle päivälle merkitty maitopurkki ja kermaakin , laitoin riisiryynipuuron uuniin.

Juho soitti kun Jasse pelaa jääkiekkoa Lempäälän kisassa ja sieltä oli pojille myytäväksi laitettu keksilaatikko ja karamellilaatikko ja lupasin ostaa molemmat ne rahat menee lastenharrastuksen tukemiseen, hyvähän se on kun on siinä samalla liikuntaa,Juho tuli Jeron kanssa ne tuomaan minä laitoin kahvit ja Jero söi jäätelön, eivät olleet vielä syöneet annoin yhden palapaistikotelon mukaan ei tarvitse kun keittää perunat ja laittaa salaatit pöytään. Oli Juholla kännykässään vauv an kuva paksu musta tukka oli ja pyöreä poikaPojat tykkää kuulemma hyvin veljestään, olivat olleet mummullaan yökylässä Lupasi Juho että tulevat pian minullekin näyttämään kun nyt ei tulis pakkasta sitä ennen ettei äiti ja poika vilustu kyllähän se Satu osaa huolehtia siitä

En ole talonväkeä nähnyt monet ovat varmaan laittamassa jo kesäkotejaan talvikuntoon alkaa olla jo se aika syksystä,ei taida monellakaan olla talvi-asuttavia lomamökkejä Olis nyt huomennakin tälläinen sää että tulis käytyä siellä haudalla.