Tänään olikin aikainen herätys kun siivooja tuli jo kahdeksalta, hän ei ollut ihan nuori tyttö vaan jo aikuinen ihminen, tuli siinä heti ongelmaakin esille kun aloimme vaihtaa pölypussia edellinen vaihtaja ei ollut osannutkaan laittaa sitä oikein ja pölyt oli  ympäri konetta, kun sitten saimme laitettua siivooja oli sitä mieltä että pöly tulee sieltä läpi ja on vaara että syttyy palamaan. Siinähän tulee eteen pölynimurin osto joka ei nyt ollut suunnitelmissa, Jorman kanssa on soiteltu ja hän lupasi hoitaa asiaa veljiensä kanssa että katselevat ja hakevat netistä mihin sitten päädymmekin.

Jälki ei ollut paras mahdollinen olen ottanut pikkuimurilla nurkista pölykoiria, saas nähdä eikö onnistu vieläkään, otin koneen esille ja tein ompelutöitäkin ja senjälkeen kävin sauvalenkillä on niin hyvä ulkoilusää, tullessa istuin jonkun aikaa keinussakin kun oli pari muutakin ihmistä ja jäikin vielä kun minä läksin, nythän se on ulkoilusta nautittava kun on mahdollisuus. Tultuani keitin kahvit ja join ja tulin koneelle vaan on mennyt aikaa soitellessakin, sanoin Jormalle ettei tässä nyt mitään hätää ole sen imurin kanssa kunhan parinviikon kuluessa saisimme asian kuntoon. Kyllä on sormet taas niin kipeät eihän tämä kirjoittaminenkaan hyvää tee eikä ompeleminen liioin.

On kuulemma luvattu kovia helteitä viikonvaihteessa, jotkut pitää sitä kovin pahana vaan olen minä toimeen tullut vallankin kun on tuo tornituuletin ja ikkunoitakin voi pitää auki vallankin illalla, nytkin on tosi ihana sää kun on puolipilvistä ja leppeä tuuli käy