illalla aloin katsella jotain televisiosta ja heräsin klo 12.00 jälkeen ja nukuin kyllä hyvin aamuun saakka kun petille pääsin. Aamulla läksinkin niitä kauppoja perumaan  kuten puhe oli olut, hiukan hirvitti mennä yksin kun siellä oli n iin epäystävällistä väkeä yhä edelleen he väittivät että ensimmäiset lasit oli laitettu omiin vanhoihin sankoihin ja niinhän asia ei ollut he vetosivat siihen että koneella näkyi näin, no koneellahan näkyy se mikä sinne on laitettu, kysyin sitten kun siihen tarjoukseen sai aurinko lasit  20e että voinko maksaa ne ja pitää vaan siihen ei suostuttu. Tulostettiin monta paperta joita en ehtinyt kunnolla lukea ennen allekirjoitusta ja vasta kotona totesin että yhdessä on että on laitettu omiin vanhoihin sankoihin, en kokaan ole joutunut n iin epäystävällisen kohtelun kohteeksi. Minähän olin avuton koska minä olin yksin ja heitä oli monta. Olkoon tämä varoituksena silmälasien hankkijoille ettei erehdy tähän katiskaan.

En sitten muualla käynytkään ja tämä otti niin voimilleni etten ensin  pystynyt kotona muuta kuin ihmettelemään että voiko asiakasta kohdella näin ilman  että kukaan siihen puuttuu. Poikani oli kyllä aikaisemmin sanonut että kyllä hän lähtee mukaan vaan kun ajattelin että pystyn  vielä asiani hoitamaan ettei tarvitse lähteä sen vuoksi tulemaan vaan olis pitänyt vaan suostua No katsotaan mitä tuleman pitää. Kävin löytötexissä ja vein takaisin eilen ostamani shortsit ja he käyttäytyivät aivan asiallisesti  ostin sillä hinnalla pesuaineita vaikka rahatkin olisin takaisin saanut. Tapasin siellä erään ystäväni joka asuu tässä ihan lähellä vaan emme ole nähneet pitkään aikaan

Aamulla aioin lähteä käymään kuulokeskuksessa kun viimeksi laitettu kuulolaite on muuten hyvä vaan pois otettaessa tekee kovin kipeää jos sitä voisi hioa. Toivottavasti ei sada koska sotetaxia ei saa käyttää siellä asioidessa ja sinne on tosi hankala matka sairaalan pihalta sinne pääsisin kuutosella joka kulkee tästä ohitse.viimeksi kävin taxilla ja he kyllä kirjoittavat todistuksen. Nytkin nukuttaa jo se henkinen rasitus vie voimat mutta ompa tässä pian nukkumaan meno aikakin.