Hikiset oltavat on tänäänkin olleet, aamulla kävin ensin kuntosalilla että kun suihkussa pesin hiukseni ehtivät kuivua siihen kun läksin palvelubussilla Hervantaan hakemaan lääkereseptiäni terveyskeskuksesta kun oma terv. on suljettu elokuun 8pv saakka. Kävin kyllä kaupoissakin kun Duossa on niitä useampia ja suutarinliike ja pari ompelimoa puhumattakaan pttserioista ja kultasepänliikkeistä. On kyllä jotemkin epäsiisti ja ihmisiä istuskelee suihkulähteen reunoilla yleensä miehiä pienessä tuiskeessa.

Olen käynyt sieltä pesuaineita esim. kylpyhuoneen lattiaan ja muutakin Kiillon tuotteita kun ei meidän lähikaupoissa ole, kävelin siellä katselemassa alennusmyyntejä tekstiilikaupoissa kun seuraava kyyti kotiinpäin oli vasta kahden tunnin kuluttua, pitkältä tuntui aika kunnes auto tuli ja alkoi kierrellä ja viedä ihmisiä koteihinsa. Onhan se ihan hyvä että on sellainen järjestetty mutta kiire ei sovi olla kun siihen kyytiin lähtee. Syötyäni katselin televisiotakin siellä tuli joku lääkärisarja ja niitä joskus katselen.

Muistuipa sitten mieleen hakea mansikoita jos pari naapuria sattuu tulemaan niin laitan juustotortun koristeeksi, lähin tori oli jo tyhjä vaan vähän kauempana on toinen ja kävin sieltä, on jo kotimaisia ja avomaalta poimittuja.Jorma soitteli ja hiki tuntui olevan sielläkin. Koivurovan timon perhe on tullut tänä aamuna Ausraliasta olivat siellä neljä kuukautta ja siellähän on nyt syksy että varmaan lapsetkin ovat mielissään kun pääsevät kotiin ja kesään. Jos lennot ovat ajoissa ovat ehtineet käydä vaihdon aikana vanhempiensa tykönä Vaaralassa.