Tänään on se kuuluisa 13 päivä ja perjantai, saa nähdä kuinka käy tähän saakka ei valittamista.Illalla ja ehkä yölläkin satoi, tänään on ollut pilvistä melkein koko päivä vaan sadetta en ole huomannut. Nukkuminen meni oikein hyvin joten unohdan taas Sifrolin. Kuntosalillakin heti aamusta joten se tuli ainakin tehtyä nyt siellä oli eräs rouvakin talosta hän kertoi että käy aina aamulla, minä käyn usein iltapuoleen

Tänään tuli mieleeni että kun on varmaan noi 5litraa puolukoita keitin ne mehuksi jos tulisi käytettyä juomana, pullojen etsiminen oli suurin työ, päätin etten tänä syksynä laita niin paljon kun ei kerran tule syötyä, muitakin marjoja vielä on vaan ne on hilloina. Kaupassa kävin ettei tarvitse huomenna mennä kun silloin on kassalla jonoa. Syötyäni  menin vähän pitkälleen ja nukuinkin varmaan tunnin, ei ole jokapäiväistä..Yksi lähimmistä ystävistäni talossa oli äitienpäivänä Italiassa ja nyt on niin kova yskä ettei saa yöllä nukuttua, harmillista..

Tuli sitten toinen rouva jonka kanssa olemme paljon tekemisissä ja juttelimme tärkeimmät jutut ja joimme mehua, kyllä äitienpäivä ruusut kuin orvokitkin kukkivan hyvin parvekkeella, laitoin sen ruusunkin parvekkeelle ainakin nyt näyttää että hyvin viihtyy. En ole mikään jääkiekko fani mutta katselin illalla Suomi-Norja pelin joten jotain olen pojistani oppinut, oli kiva katsella kun kerrankin Suomalaiset olivat voitolla. Kyllä viikot menevät nopeasti kun taas on huomenna lauantai. Ulkoilupäivän pitäisin jos ei sada eikä tuule lujaa.