Kovin on ollut sohjoinen päivä, vettäkin hiukan heittelee ja polut näyttää olevan ihan sohjona siksipä en ole lähtenyt lenkille olen ollut vaan sisäilmaihmisenä, voimistellut olen jonkun verran vaan siinäpä se homma sitten onkin, Pirkolle soitin samanlainen sää oli sielläkin mutta silti Matti oli hiihtämässä, ahkera poika.

Hiukan pitkältä ne nämä sumuiset päivät ja vielä pyhäkin tuntuu , huomen aamulla sitten voinkin lähteä virkistäytymään Annalaan lähden sieltyä suoraan käymään kaupungissa haen n oihin lasten kuviin kehykset, siinähän on muistaakseni ennen Sokosta valokuvaus liike josta varmaan saankin, otan kuvat mukaan niin tulee ainakin sopivat.

Pitäisi alkaa kysellä niitä silmälasejakin tiistaina tulee kolme viikkoa kun tilasin ja siinä kieppeillä luvattiin.Voin käydä kysäisemässä kun siinä tienoilla liikun.

Nyt en ole ollenkaan tietoinen mikä selain minulla tässä on vaan jos sattuisi käymään joku viisaampi joka saisi selville, Jounihan jäi vuorotteluvapaalle vaan kotitöitä varten hän jäi eikä minun  koneeni vuoksi. Kyllähän sieltä Mukanetistakin  saisi jonkun käymään vaan ei sekään ole ilmaista. Toivotaan että tulisi kevät että pääsisi ulkoilemaan.