Tänään olin kirkontuvalla ja siellä oli vieraitakin Kalevan seurakunnan kirkontupalaiset ja kahvituksen jälkeen siirryimme kirkkosaliin ohjelmoimaan, siellä oli myös kanttori joka säesti laulujamme ja lauloi itsekin kitaran säestyksellä, hänellä onkin erittäin kaunis ääni ja laulut kauniita. Lauloimme myös maakuntalauluja koska olihan meitä monesta maakunnasta lähtöisin.Molemmat ohjaajat pitivät pienen puheen eikä siellä sitten muuta ohjelmaa ollutkaan.Lounas oli 12.15 vaan minä en jään yt syömään tulin kotiin ja läksin kaupalle saman tien.

Paistoi yhden kinkkupiirakan kun entiset on jo syöty ja ainahan se on hyvä olla varalta jotain tarjottavaa. Aurinkoistakin on ollut aamulla oli yli 20 astetta vaan kyllähän aurinko sitten jonkun verran lämmittää n yt on 15 astetta ja hiukan hipsii lunta, kyllähän sekin alkaisi jo riittää vaan kun se ei ole meidän päätettävissä. Soitin Koskiklinikalle ja minulla on siellä soittopyyntö olisin halukas tietämään niistä koetuloksista, soitto-aika on torstaina. Poikani blogissa oli Peppipitkätossun nimi jonka Noora oli muistanut:Peppi Lotta Sikuriina Rullakartiina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu.

Minä etsin KuikkaKoposen vanhimman tyttären nimen joka oli:Hilda HuldaLea Stiina Anna Maria Karoliina Saara Sari Helena Koponen.Hänestä puhuttiin paljon lapsuudessani koska hän vaikutti myös Heinävedellä, niitä juttuja oli paljon mikä lienee totta sitä ei taida kukaan tietää.