Taas olemme alkaneet uude3n viikon ja mitä se tuo tullessaan sitä emme tiedä. Sen tiedän että aamulla pitäisi olla jo 8,15 laboratoriossa Tuulensuussa, heräänkö niin aikaisin se tässä vähän huolestuttaa ja sitäkin mietin tilaisiko

taksin jo illalla vai menisikö bussilla  silläkin pääsee ihan ovelle  eikä bussillekaan ole kovin pitkä matka vaan mikä on sää aamulla sitäkään ei tiedä, no aika näyttää mitä teen. Sauvalenkilläkin kävin ja sitten tuli kaksi naapurin rouvaa joitten kanssa siirreltiin vähän kalusteita, laitetaanko huomenna takaisin sekään ei ole mahdoton ajatus.Matti oli lähettänyt jotain autojuttuja joita oli kirjoittanut lehteen vaan kun en minä n iistä ymmärrä taidan laitta autoileville pojilleni he ymmärtävät paremmin.

Ystäväni jolla on surua on soittanut tänään kolme kertaa mutta ymmärrän että hänen pitää saada puhua ja ei minulla juuri koskaan n iin kiire ole etten ehdi kuuntelemaan kyllähän se aikaa myöten helpottaa. Huomenna pitäisi muistaa että' olen luvannut lähteä erään ystäväni kanssa käymään lamppuliikkeessä, joten huominen päiväkin on ohjelmoitu aamusta ja päivällä, ilta on vielä vapaa .