Tänään aamulla ei ollut pakkasta kymmentäkään astetta, eikä juuri tuulikaan käynyt, kävin heti aamulla Rautiassa kun eilen ostin patterit taskulamppuun enkä silti saanut sitä palamaan  ajattelin että jos auttaisi kun vaihtaisi polttimon, siellä mies katseli ja sai sen palamaan  sanoi että pitää vaan vääntää lujaa siitä pohja osasta. Kotiin tultuani en tahtonut saada lamppua irti repusta kun oli pohja palanut kiinni vuoriin, ne vieterit oli tulleet  kannen läpi ja se oli kai kuumentanut sen, ja nyt se on siis uusissa koko lamppu.

Yhden kakun leivoin ja paistoin ja puolukoille keitin sokerilientä jos käy joulun seutuun ihmisiä jotka haluavat liharuuan kanssa puolukkahilloa, Jarno ainakin tykkää.Jouni soitti ja kutsui jouluaatoksi Kuivaspäähän ja lupasin kyllä mennäkin, he lähtevät aina aattoiltana kiertelemään haudoilla ja käydään Vatialassakin ja samalla pääsen kotiin yöksi. Saa nähdä ne Thaimaan reissaajat pääsevätkö jouluksi kotiin kun se lakko alkoi. Laittelin parvekkeelle jouluvalojakin ei ne niin hyvin ole laitettu kun pojat on laittan eet vaan eihän se joulu kestä kauan.

Äsken soitin Kaisalle ja hän olikin lasten kanssa Lempäälässä  siellä Liinulla ja oliko miehen nimi Heikki en nyt ole v arma, ovat siellä yötäkin kuinkahan lapset osaavat nukkua vieraassa paikassa mutta mukavahan se on Kaisalle kun Sakri on poissa olla ystäviensä luona, pitkäksi se aika kotona tulee näin vallankin  pimeän aikana, Kertoi Vilpon menevän huomenna taas m ummulle ja papalle Pinsiöön, on hyvä kun on vanhemmat niin likellä ja tykkäävät pitää siellä yötäkin ja Vilpo myös tykkää olla mummulassa, ei monella ole niin hyvin.