Pakkasta sitä vaan riittää ja talvihan nyt onkin, eräs tuttavani joka asuu Kaliforniassa on pienoisessa hädässä kun ainakin toissa päivänä oli satanut niin kamalasti  ja suuret vuoret on siinä lähellä että on pelko että sieltä alkaa se liejuna tulla alas, silloin oli ollut niin kova myrsky että roskalaatikot oli lennelleet pitkin katuja joten ei sielläkään ole aina helppoa.

En ole tänään käynyt sauvalenkilläkään  kun siellä on sen verran kylmä ja yritän pysytellä vilustumatta maanantaihin saakka kun on se kaihileikkaus ettei siirry sen vuoksi . Soitin eräälle ystävälleni kun ei ole tavattu joulun jälkeen eikä soiteltukaan,kerroin men eväni le3ikkaukseen jos hän vaikka poikkeaisi ensiviikolla kauppamatkallaan, pitäisi muistaa kysyä lääkäriltä kuinka pakkasella voi mennä ulos nyt alkuun.

Eija ja Jouko on kutsunut huomenna käymään Pinsiössä ja menenkin mielelläni onhan se vaihtelua.Olen pessyt pyykkiä ja silitellytkin ja kävin suihkussa kun tuli niin hiki siinä hommassa. Eilen skypeteltiin Mailan kanssa mutta en tiedä miksi ei nytkään onnistunut kun Pirkko soitti aina katkesi, joskus käy niin.