Tänään herättyäni totesin että yöllä on satanut lunta ja tulihan sitä hiljalleen koko päivän  mutta on asteet niin lähellä nollaa että on vaara että sulaa pois.Meillä oli tänään kirkontuvan väellä kirkkomatka Sahalahteen. Läksimme 10,50 auto oli täällä Kaukajärvellä. Mukana oli nimittäin koko Tampereen kirkontupalaiset  ja meitähän on paljon monta linja-autolastia. Me Messukyläläiset olimme eri autolla ja sekin oli täysi.

Ajoimme ehkä noin vaille tunnin kun olimme Sahalahdella ja vähitellen tuli autoja pihaan ja läksimme kirkkoon , se on 1930 rakennettu puukirkko oikein kaunis olikin. En kuullut papin nimeä joka siellä suoritti messun ja lapsikuoro lauloi muutaman joululaulun, oli normaali Jumalanpalvelus ja sitten mekin lauloimme jouluvirsiä. Oikein onnistunut tapahtuma.

Sieltä läksi meidän auto Ilkkoon joka on seurakuntien kurssikeskus, joku kurssi oli varmaan nytkin kun me söimme juhlasalin puolella kun ruokasalissa oli miehiä. Ohrapuuroa ja puolukkakeittoa sen kanssa ja sitten kahvit ja olimme valmiit kotiin lähtöön. Kirjoittelin muutamia joulukortteja ja lisää pitäisi kirjoittaa, laitoin myös vihanneksi hautumaan jos tekisin huomenna Vihannespiirakan pakkaseen.