Tänään olikin melkoisen mukava päivä, kävin Pinsiössä Eijan ja Joukon kotona ja siellä oli Elsa ja Urho olleet koko viikonlopun hoidossa kun vanhemmilla oli muutto. Kun menin sinne he olivat mumminsa kanssa marjassa ja oli Elsakin poiminut puolukoita koriinsa mutta Urho oli noussut suurille kiville, hän sanoi kyllä että mummi auttoi häntä.

Merkillisintä minusta oli se kun he aivan kuin vierastivat minua vaikka ei ole kun kaksi viikkoa kun olivat täällä.Jouko laittoi sillä aikaa kun he olivat marjassa liha-perunalaatikkoa uuniin ja se olikin tosi hyvää, tuli mieleeni että kyllä minäkin voisin sitä tehdä kun ei ole tullut laitettua laatikkoruokaa pitkään aikaan, sitähän voi pakastaa sitten annospurkkeihin kun tekee enemmän kerralla.

Kun minä läksin sieltä he lähtivätkin pian ajelem aan Hyvinkäälle johon Jarno on tullut vastaan ottamaan lapsiaan, hehän asuvat Karjaalla ja alkavat rakentaa uutta taloa ovat tämän välin ,kun entisen myivät ,vuokralla jossain pienemmässä huoneistossa. Olisin ehtin yt käydä lenkilläkin tultuani mutta laiskuus sai vallan enkä mennyt ,hiukan on huono omatunto siitä, pitäisi mennä niin kauan kuin kykenee. Naapurin Kaija kävi hakemassa vaatteita ja kenkiä joita olin laittanut pois ja hän vie ne johonkin hyväntekeväisyyteen.