Kesäinen sää on ollut tänäänkin ,läksin aamulla Jum alanpalvelukseen tänne kotikirkkoon, siellä oli valtavasti rippikoululaisia ei meitä vanhoja paljon ollutkaan luulin alkuun että olen tullut vääränä päivänä mutta se osoittautui kuitenkin aivan oikeaksi, papit oli nuoria kokelaita luullakseni koska ehtoollisviiniä tyttö lorautti niin paljon että sain ryypätä kolme kertaa , luulin että tulen varmaan humalaan, no se oli osittain leikkiä mutta ihan  totta.Syötyäni kävin lenkillä vaikka pikkuvarvas on tosi kipeä mutta aamulla on aika jalkaterapeutille, jos tulis asiaan parannusta. Marjatta tuli toimittamaan keskiviikon tarjoilusta kun  on ne pihatalkoot. Kaijakin kävi ja juotiin simaa.Kukaan ei ole soittanut enkä m inäkään.

Vanhoihin aikoihin palataksenin kaikki meni oikeassa järjestyksessä lapsenlapset kouluun kun tuli se aika, kerron tässä välissä sen kun satuin muistamaan kerran Paavo meni Nokialle ja vei Jarnoa johonkin kerhoon, Jarno ei suostun ut leikkim ään toisten lasten kanssa vaan he leikkivät papan kanssa kaksin ja lähtivät sitten kotiin, niin että se siitä kerhosta.Villen luokkatoveri tyttö täytti kai yhdeksän ja piti bileet joihin piti ostaa lahja vanhemmat kysyivät että mikä olisi sopiva V illen mielestä ne oli korvakorut, vanhemmilta meni hetkeksi jauhot suuhun mutta korvakorut ostettiin ja siellä oli tanssittukin ja kuulemma hitaita  mitä se sitten lieneekin. Tämä menee kyllä epäjärjestyksessä nämä jutut mutta Kaisasta muistan kun hän oli tarhassa hän kerran sanoi :Minä en kyllä tykkää jos Mikko tulee taas sinne "kysyin että miksi "No käy samalla tavalla kun viimeksikin" kuinkas viimeksi kävi,"No rakastuttiin"kysyin kuka, Minä,  Mari ja Katriina, no entä Mikko, kyllä sekin ,no mistä sen tiesi ,sehän kiusasi meitä, siis varma merkki.

Jaakko ja Juho olivat meillä harv emmin koska toinen mummi oli lähellä ja helposti saatavissa lapsen likaksi, se minua vähän harmitti, siksi entiedä heidän sen aikaisista tyttöasioistaan juuri mitään, harmillista, jokainen vuorollaan pääsi ripille joka oli juhlan aihe aina silloin. Ville pääsi ylioppilaaksi ensin ja sitten Kaisa ja myöhemmin vielä Juho. Jarno ja Jaakko kävivät ammattikoulun ja jokain en on sen jälkeen päässyt töihin ja pysynytkin töissä niin että ahkeria heistä on tullut ja kunnollisia miehiä paitsi Kaisasta hänestä tuli nainen m utta siitä voin kertoa myöhemmin.