Toivomukseni aurinkoisesta säästä ei onnistunut,aamulla kun menin kirkkoon oli pilvistä vaan kun tulimme kirkosta satoi lunta ja sitä sataa yhä edelleen .Kirkossa oli paljon rippikoululaisia on taas se aika vuodesta että heitä koulutetaan ja konfirmaatio on sitten pian.

Tapasin siellä hyvin monta tuttavaa ja eräs heistä lupasi tulla meille kun käy kotonaan,hän asuu aika lähellä ja niimpä hän tulikin ja nyt hän toi tullessaan pensasmustikoita joita hänellä on pakkasessa, en ole ennen maistanutkaan hyviä kuitenkin olivat, hän tyhjentää arkkupakastintaan kun muuttaa pienempään asuntoon.

Jounilta oli tullut tekstiviesti että tulivat kotiin vasta aamulla 7.00 joten päivä menee lepäillessä, Jormakin soitti iltapäivällä ja olivat olleet kyläilemässä puoleen yöhön saakka.Näinhän ne eräät mellastavatyötä myöten vaikka olen siitä varoittanut.

Naapurin rouvakin pistäytyi ja vei luetut lehdet mennessään, niin hän usein tekee on niin avulias, hiihtoja katselimme televisiosta ja taitaa niitä piisata pitemmäksi aikaa niin paljon sitä nyt on tulossa ettei varmaan sula edes juhannukseen mennessä.

Ajattelin kuinka monenluontoisia meissä vanhuksissakin on, eräs tuttavistani oli sanonut tälle asunnon  vaihtajalle että kyllä hänkin sitten myöhemmin vaihtaa,hän lähentelee 90 vuotta, koskahan on se myöhempi voiko silloin enää itse määrätä mihin muuttaa, en ole asiantuntija mutta epäilen, vaan meillä on jokaisella omat mietteemme.