Ei tämä päivä niin harmillinen ollut ennen tänne blogille tuloa klikkasin kommentit ja yllätys-yllätys siellähän oli kommentteja melkein siitä alkaen kun aloin kirjoitella, en ollut vaan tiennyt että kuinka niitä etsin, no sehän oli tietysti omaa tyhmyyttäni, kun aloin tarkemmin ottaa selville mitä muuta en ole ymmärtänyt löytihän sieltä vimpaimet ja sivupohjat ym. Olenkohan väärässä paikassa ja olen todella yrittänyt päästä mukaan tähänkin joukkoon. Valitukset pitäisi laittaa sinne missä niille on tila vaan kun laitan sähköpostini koko juttu häipyy ja löydän itseni työpöydältä rähmällään.

Olin aamulla hiukan sairaantuntuinen ja olen pysytellyt sisätiloissa leiponut ja pyykkäillyt,kyllä olo on päivän mittaan parantunut vaan nämä yllätykset veivät taas jalat alta, anteeksi vaan. Oli tarkoitukseni kirjoittaa aivan asiallinen ja yhtä typerä juttu kuin muulloinkin vaan näin kävi.

Ei ole tiedossa jälkipolvenkaan tuloa ja ymmärrän että viikonloput on kiireisiä aikoja työssäkävijöillä ja vallankin jos on lapsia ovat luvanneet tulla sitten kun on paremmin aikaa. Lempäälästä päinkin olen odotellut tulijoita en kyllä ole saanut soitetuksikaan että olisin kysynyt koska on aikaa tulla ,Jenni oli kommentoinutkin pääsiäisentienoilla vaan kun vasta tänään löysin kommentin en ole ymmärtänyt ottaa yhteyttä.

Tästä taisi tulla kyllä valitus juttu vaikka se ei ollut tarkoitus ollenkaan mutta kuinka se nyt lähtikin tälle linjalle menemään toivotaan että seuraavalla kerralla riemu raikaa tai sitten ei, hyvää viikonloppua teille kaikille ja paistakoon aurinko huomennakin.