Yritin järjestää kommentoitia Pullamummin ohjeitten mukaan onnistuiko sitä en osaa sanoa, katsotaan hankalalta vaikuttaa kun on välillä vieraskielistä tekstiä jota en ymmärrä eikä ole käynyt ketään omaisista kielitaitoisista henkilöistä.

Sää on ollut kevänen ja aurinkoinen tänäänkin, mietin mintä mahdoin aamupäivällä tehdä vaan en mitään merkittävää koska en muista, kaupassa kävin kun huomenna en voi mennäkään koska aamulla on Silmäklinikalla käynti ja sen pistoksen jälkeen on muutama tunti näköni melkoisen huono enkä uskalla mitään nostella enkä kantaa.

Sauvalenkillä kävin ja nautin todella ulkoilusta ja lintujen viserryksestä, olen huomaavinani että kasvoissa olisi jo rusketustakin, ihooni ottaakin aurinko aika helposti .Soitin eräälle ystävälleni joka lupasi tulla käymään ensiviikolla.

Nyt muistinkin aamupäivällä laittelin pois pääsiäiskukkien sipuleita ja ostin yhden Gloksian jos nyt pysyy hengissä en ole mikään viherpeukalo vaan ainahan sitä pitää jotain kokeilla, ennenaikaan kotona oli erivärisiä Gloksia jotka olivat tosi kauniita kun on paljon kukkia ostamassanikin on nuppuja paljon jos nyt osakin aukeaa niin hyvä on.

Kävin suihkussakin kun aamulla en ehdi ennen Silmäklinikalle menoa ja tilasin kyydinkin parempi olla siellä vähän liian aikaisin kuin liian kiireisenä kauanhan siellä ei ainakaan ennen ole viipynyt toivottavasti nytkin menee yhtähyvin.