Suotta haukuin eilen vuodatuksen pomoja kun sivu kuitenkin tallentui, anteeksi vaan.

Hyvin sain nukuttua viimeyönäkin aamulla tosin jalkoja kramppasi vaan kun lähtee kävelemään se loppuu, muutenkin olo on ollut paljon helpompi vaikka lääkäri sanoi ettei lääkkeet auta kun viikon kuluttua tämä on siis varmaan lumevaikutusta.

Läksin taas käymään kaupungissa kävin Halosen vaatetusliikkeessä kun olis tarvis saada mustapusero tai jakku hautajaisia varten kun entinen musta pusero on kateissa olenko heittänyt jo pois vaan en löytänyt sieltä ja olivat kunnolliset melko kalliita en rsakisi laittaa paljon rahaa yhteen puseroon jota käytän muutaman kerran.

Kävelin sitten Sokokselle ja katselin sielläkin vaan en löytänyt mieleistäni ja menin ruokaosastolle sieltä löytyy aina jotain mieleistä, hirvittää kun viimeisten lääkkeitten saannin jälkeen on ruoklahalu herännyt ja niiden sivuvaikutuksena onkin lihominen kuinka onnistuisin sen välttämään siisä onkin iso mutta.

Ville kävi nyt illalla kun vei Lassin ja muitakin Nokialaisia jalkapallonpelaajia treeneihin Hervantaa ja tuli välillä käymään täällä kunnes voi hakea porukan taas kotiin vietäväksi.