Viime yönä sainkin nukuttua hyvin ja aamuun saakka toivottavasti tyyli jatkuu samanlaisena,jumalanpalveluksen kuuntelin radiosta ja samalla katselin televisiosta kun kerrottiin Ruotsin terveydenhoidon hankaluuksista, jos on vanha ja hankala potilas sairaalaan ei pääse, näin kai se on Suomessakin.

Katselin vähän hiihtojakin vaan kun en ole mikään urheiluhullu se jäi vähiin, söin ja läksin ulos hieno oli sää vaan liukkaus pelotti joten lenkki jäi melko lyhyeksi kaupassa kävin tullessani.

Kirjoittelin sitten poikieni serkulle joka tekee sukututkimusta mieheni äidin kertomia asioita ja lähetin sähköpostia siinä meni terveisiäkin samalla.

Katselin antiikkiohjelmaa televisiosta ja kun tulin koneelle oli Mailasiskoni odottelemassa ja juttelin hänen kanssaan ja sen jälkeen Pirkkosiskoni kanssa joten on tullut juteltuakin vähän.

Tänään on ollut pakkasta ja aurinkokin oli näkyvissä mukavaa kun joskus on valoisaakin yöseutuun on pyryttänyt kuulemma luntakin ainakin Helsingin tienoilla paljon ja kyllä täälläkin jonkun verran että sitä on jo tarpeeksi yhdelle talvelle.