Olkoon tämä ruusu itsenäisyydelle kun nyt kerran tuli näkyville, sää on ollut hieno talvisää, huurteiset puut ja hanki kimmeltelee ja maisema on niin puhtaan valkoinen, pakkasta 7-9 astetta.

Tänään on ollutkin kovin hiljaista, sauvalenkillä kävin jo aamupäivällä ja oli kiva kävellä kun ei ollut niin kovin pakkanen.
Jouni soitti iltapäivällä ja lupasi että huomenna kauppareissulla poikkeavat luonani, Thaimaan sää tietoja ei tänään ole tullutkaan.

Meidän ikkunan kohdalla kävelytien toisella puolella on kumpare jossa on lasten hyvä lasketella kelkalla kun ei ole vaaraa autoista, nytkin katselin kauan aikaa kun nuori isä oli lastensa kanssa siinä  poika oli vähän suurempi  ja hän vei aina kelkkansa ylös vaan tyttö joka oli pienempi odotti kun isä tuli hakemaan, välillä istuivat molemmat samassa kelkassa ja silloin kyyti oli kovempi ja luisui pitemmälle, hauskaa heillä näytti olevan ja vieläpä minullakin.

Pari kynttilää olen sytyttänyt ja aion linnan juhliakin katsella niin kauan kun huvittaa, katson kyllä kun taitaa olla jo skypettelijöitäkin liikkeellä. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.