Säästä en viitsi puhua mitään jokainen on varmaan huomannut että sataa.
Eikä siitä ompelustakaan mitään tullut luulin että koneen pöydälle saanti on se vaikein homma  vaan ei se niin ollut se onnistui, joko en osannut laittaa lankaa oikein tai joku muu vippasi vaan ommelta ei tullut, onko voinut käydä niin kun olen ollut yli puolivuotta käyttämättä konetta en enää osaa, jokatapauksessa takinhelma on yhä ompelematta.

Ulkoilemassakaan en ole käynyt sinne olisin varmaan osannut ja välillä paistoi aurinkokin vaan kun aloin pukea ulkoiluvaatteita niin jo tuli vettä taivaan täydeltä joten sekään ei onnistunut, päivä on tyystin epäonnistunut.

Sitten soitin kuluttajaneuvojalle mitä teen kun lasit painaa ja liikkeessä neuvotaan vaan kuinka lasit laitetaan päähän ja olen sentään laittanut niitä 50 vuotta ja raja se on minunkin kärsivällisyydelläni, hän lupasi soittaa liikkeeseen huomenna ja sitten minulle , hiukan hirvittää jos joudun sinne vielä menemään niin kyllähän ne minut lynkkaa porukalla.

Vanhin poikani soitti asioista joita on nyt ollut tässä vireillä että siellä on asiat paremmin, soitin joutessani parille ystävälleni ja olihan se kiva kuulla kuinka heitä onnistanut tehtävissään, eivät ole kyllä näin vanhojakaan.