Eilen en jaksanut edes ajatella kirjoittamista kun oli  kaikki asiat niin pielessä, tänään on sitten jo monikin asia parantunut poikieni ja miniäni avulla ,kiitos heille.

Vanhin poikani tuli puoleltapäivin Nokialta ja järjesteli asioita ja sai veljeltäänkin apua ja soitti esim. verovirastoon ja melko lupaavalta tuntui sekin. On se kumma kun asiat alkaa mennä solmuun ne menee sitten kaikki ja tiukkaan solmuun sittenkin, vaan hyvä on kun on poikia ja miniöitä vaikka en haluaisi aina heitäkään vaivata kun jokaisella on omakin elämä.

Matot tuotiin pesusta aamulla ja laskukin hirvitti oli 162e, van en niitä joka vuosi pesetä ja nyt oli kyllä hyvin monta ylimääräistäkin. illalla skypettelin ruotsissa asuvan siskoni kanssa ja tuntui heidänkin talossaan olevan korjausta vaativia asioita, lähinnä vierasmaalaisten asukkaiden ansiosta, eri kulttuureilla on omat tapansa elää ja sotkea yhteisiä tiloja.

On mennyt kaksi päivää etten ole lenkilläkään käynyt täytyisi ryhdistäytyä vaan huomenna on kerhohuoneessa kokous jonne tulee isännöitsijäkin  ja lukkoseppä, saa nähdä tuleeko jotain päätettyäkin, toivottavasti alkaa jo olla elämä kuin pellossa ja asumme sentään senioritalossa, alkuvuodet menikin ilman mitään hankaluuksia, onko lähistölle muuttanut häiriköitä vai onko talon avaimia ollut jakelussa väärille henkilöille.