Tänään on sitten hyvin aurinkoinen äitienpäivä, liput liehuvat saloissa vaikka tuuli ei olekkaan kovin voimakas,tiedän että tänään ei tule onnittelijoita koska he kävivät jo eilen, pari pojistani ja yksi miniä on kyllä soitellut. Oli hyvä nukkua kun ei ollut liian paksu peitto hiottamassa kun Anne etsi eilen pyynnöstäni ohuemman peiton, kiitos Anne. Kuuntelin Jumalanpalveluksen Aitolahden kirkosta tuli radiosta.

Läksin sitten rollaattorilenkille kun en voi käyttää vielä sauvoja, voinko koskaan en tiedä toivottavasti, kävelin mielestäni aika pitkän lenkin vaikka rollaattorin kanssa se ottaa kipeään käteeni vaan kun sisälläkään ei saa aikaa kulumaan ja oli aurinkoinen ilma.yritin kyllä kulkea asfaltoitua tietä vaan sielläkin on epätasaisuuksia ja kun käsi tärisee tuntuu pahalta, saa nähdä mitä fysioterapeutti siitä sanoo huomenna.

Täytyy soittaa vielä jalkaterapeutillekin kun toinen ortoosi painaa jos hän ehtisi sitä hiukan hiomaan, katselin televisiosta Puutarhaetsivät, katselen ne aina kun on mahdollisuus ja muistan, eipä sieltä niin kovin paljon katsottavaa tulekkaan. Toivon että alkaisi kesäisemmät kelit että voisi olla vaikka pihalla.