Hyvin sain nukuttua viime yönäkin ja aamuhommien jälkeen olikin lähtö jalkahoitoon, soitin illalla taksin kun näytti tulevan niin pakkanen. Siellä kuluikin 1,5 tuntia ja sitten kävelin kotiin kun oli alamäki. Aamulla nostin pakkasesta jauhelihan tiskipöydälle ja tultuani aloin tekemään lihapullia, puolitoista kiloa oli lihaa että kyllä siitä muutama pulla tulikin, hyvä on aina varalta olla jos sattuu ruokavieraita käymään, aurinkokin paistoi vaan kylmältä silti tuntui ilma kun kotiin kävelin. Tämä sivu on jossain vaiheessa muuttunut peräti merkilliseksi en tiedä miksi.

Kun tulin koneelle skypellä olikin Ymi ja kertoi olevansa yläkerrassa kun alhaalla on niin kylmä vaikka kuinka uunia lämmittää lämpö karkaa yläkertaan kun on näinkin pakkanen varmaan on taas yöseutuun parikymmentä astetta, nyt on jo melko lähellä sitä. Juttelimme kun hän asuu äitinsä taloa ja tekee kaikki hommat puitten hommaamiset ja putkien sulattelut eikä itse hyödy siitä mitään, nyt kertoi jo ajattelevansa kesäaikaan muuttaa Kiteelle  vuokralle niin pääsee paljon vähemmällä eikä tarvitse niin paljon raataa toisten eteen.

Koira on ja kaksi kissaa ja niistä kun huolen pitää se melkein riittää näin hän kertoili ja on vapaampi liikkumaan kun autokin on ja paljon hän liikkuu nytkin vaan kun siellä ei tule ilman autoa juttuun kun kaikkialle on pitkä matka, toivon että hän jaksaisi kesällä muutoksen tehdä.