Aamulla aamuaskareitteni jälkeen tein lihapulla taikinan ja paistoin lihapullat niinkuin aikomukseni oli .Läksin sitten käymään kirjaostoksilla Sokoksella ja löysinki 4 kirjaa ovat kyllä painavia kantaa vaan otin kun sattui olemaan ettei tarvitse lähempänä joulua haeskella, siellä oli oikein näppärä nuorinainen joka etsi varastosta mitä ei löytynyt hyllystä.En viipynyt siellä kauan kun sain tulo kyydinkin niin nopeasti.Jaana soitteli että tulee illalla imuroimaan, kävin jo suihkussa etten ole sitten kastelemassa lattiaa.

Poikien kortit on vielä kirjoittamatta nimittäin Juhon poikien lahjoihin toivottavasti muistan heti aamulla. Joku ukko soitteli taas summeria mörinää vaan kuului ei tainnut olla suomenkielinenkään, lauantai-iltana jakavat kyllä ilmaisjakelulehtiäkin että voi hänkin olla vaan minulle ei tule niitäkään niin en avaa oveakaan. Niin on ollut taas pimeä ja sateinen päivä ettei ilman valoja osaa olla.

Jaana soitti juuri ettei muistanut ottaa avaimia toivottavasti ei ole pihalla ylimääräistä väkeä sisälle tulossa,kyllä Jaana varmaan sen tietää ettei ketätahansa päästä ovesta sisälle, pitkä päivä Jaanallekin tulee. Minä eilenkävin aamulla kuntosalilla ja iltapäivällä sauvalenkillä vaan oli yöllä vähän huono olo niin en tänään ole käynyt kummassakaan.