Oli auringonpaisteinen ja talvisen tuntuinen sää kun läksimme Leilan kanssa käymään Sokoksella, minä vaihdoin yhden lasten lelun ja ostin yhden lahjan lisää, kauan emme siellä viipyneet kun saimme tulokyydinkin niin nopeasti.Kävimme Sokoksella syömässäkin kun minullakaan ei ollut kotona mitään valmista ruokaa, siellä saa syödä melko edullisesti, korttejakin ostin parikymmentä kun vaan tulis kirjoiteltua ja ostettua postimerkit.

Liisa soitti kun olin Sokoksessa vaan en alkanut siellä puhumaan kun oli niin hälyinen paikka, soitin kun tulin kotiin ja hän tuo huomenna ne sukat joita Kaisa on pyytänyt. Minulla on huomenna 13.00 tilattuna lääkäri terveyskeskuksessa, uudelle omalääkärille menen ensi kerran, vähän jännittää.Kutsuin Kaijan ja Leilan kahville iltapäivällä ja siinä menikin parituntia jutellessa.Jouni soitti töistä ja kutsui tapaninpäivänä heille Kuivaspäähän, Annen vanhemmatkin tulevat.

On aikomukseni lopettaa aamulehden tilaus kun on niin kallis ja huonosti tulee luettua, puhelimessa jouduin jonoon ja netissä en ole varma menikö oikeaan osoitteeseen, katson huomenna uudelleen. Ensiviikolla on se kerhon joulujuhla ja Aune on keittänyt aina puuron vaan nyt on huonossa kunnossa, samoin Anna ei pysty varmaan rusinakeittoa keittämään joten nyt on aika vaihtaa keittäjiä, minulle tyrkyteltiin sitä ilmoituksen laittoa vaan sihteerillehän se kuuluu