Viime yönä sain nukuttua tosi hyvin ei käsiäkään särkenyt niin kuin edellisyönä,johtuu varmaan siitä kun en joutunut niitä rasittamaan niinkuin edellispäivinä. En ole päivälläkään tehnyt juuri mitään soitin vaan aamulla taksin 13,30 kun olin menossa Pinsiöön syöm,ään, halvaksi tulee joulun vietto tänä vuotena. Tilasin sen 1/2 14, vaan eipä se silloin tullut vaan oli melkein puolituntia myöhässä ja sitten  kun lähdettiin haettiin keskustasta pariskun ta joka v ietiin Haukiluomaan joten olimme reilusti myöhässä kun olimme Pinsiössä, eikä toisetkaan olleet vielä tulleet.

Sitten tulikin liikettä asuntoon kun Kaisan ja Jarnon perhe saapui, ruokahan siellä oli jo melkein valmista niin että aloimme syömään ruoka oli hyvää ja monipuolista, Onnakin istui pöydän päässä ja söi oikein tomerasti, samoin Vilpo ja Elsa, Urho jostain syystä jumpitteli ja tuli syömään vasta kun me lopetimme. Kovin oli Elsa ja Urho kasvaneet kun siitä on aikaa kun olemme viimeksi nähneet, hyvin niillä lapsilla leikki kävi vähän tahtoi tulla kinaa niistä palikoista joista tekivät kaupunkia.

Jälkiruuaksi oli kahvia ja mahdottoman hyvää täytekakkua jossa oli suklaata ja sehän maistui jokaiselle,kun läksin tulemaan kotiin olikin sillävälin tiet jäätyneet oli ihan kiiltävän liukkaat, Jarnohan minut toi autolle melkein kantaen kun pihakin oli liukas, moottoritiehän olikin kuiva ja hyvä ajella oli oikein mukava kuski jutteli koko matkan, joskus on ihan puhumaton  niin tuntuu matka paljon pitemmältä, huomenna on sitten  Lempäälän keikka ja joulunpyhät ohitse.