Nousin tänään ylös hyvissä ajoin kun tiesin Eijan ja Joukon tulevan kymmenen jälkeen, ei luvanneet vielä silloin syödä kahvit vaan ja sen kanssa piirakoita ja jotain suolaisen puoltakin. Jouko porasi verhokierukoille reiät  ja sain verhot kauniisti  vedettyä pois ikkunan edestä. Soitin naapurin rouvalle ja hän tuli käymään kun hän satutti sen varpaansa ettei vieläkään saa kenki'ä jalkaansa, yhä vaan on varvas turvonnut, saa nähdä kuinka huomenna kun on retkipäivä kengät löytää jalkaansa. Soitin ystävälleni joka on sairaalassa vaan lopetimme lyhyeen kun hänellä oli vierasSää ei ole hääppöinen kun on taas pilvessä niin on niin pimeätä ja on luvattu tälläistä helmikuulle saakka.

Laitoin pesukoneen päälle hiukan  empien  vaan ei tullut vesi pohjan kautta, toivottavasti ei lasku ole kovin suuri, parvekkeelle laitoin kuivumaan nostelen sieltä  vähitellen sisälle kuivumaan. Alkaa niin nukuttaa kun on näin pimeää täytyy kai taas sortua kahviin jos piristäisi, täytyy kyllä kuntosalillakin käydä illan mittaan, ulos ei tee mieli lähteä kun on pimeää ja sateistakin. Saa nähdä mikä on huominen retkisää, ei siellä tietääkseni joudu kävelemään ulkona kauan, olen siellä käöynyt Mummonkammarilaisten kanssa joskus.

Käsiä särkee koko ajan voi olla fibromyalkian aiheuttamaakin kun on tälläinen matalapaine , toivoisin kyllä hiukan kirkkaampaa ja kuivempaa säätä vaan ei se taida minun toivomuksestani paljon muuttua.