Aamulla kun heräsin aurinko paistoi komeasti ja luulin että nyt on hieno keinu ilma, vaan eipä ollutkaan vaan yhtä kovatuuli kuin eilenkin, mutta satanut ei ole. Kävin aamulla kuntosalilla ja siellä oli sama rouva kun kerran ennenkin, mukava kun voi vaihtaa muutaman sanan, tullessani kävin  ystäväni luona tässä kerroksessa kun ei ole nähty koko viikolla, hän kertoi että mies on huonommassa kunnossa ettei eilenkään juuri herännyt. loppu voi olla odotettavissa.

Kävin kaupassa ja kai minä olen jotain syönytkin koska ei ole nälkä en vaan muista mitä eikä se varmaan ketään kiinnostakaan, kerhoa ei ollutkaan joten olen vaan jotain käpsehtinyt eikä kukaan ole soitellutkaan, Eija ja Jouko tulivat eilen kotiin ja olivat illalla kovin väsyneitä matkasta. Jormasta en muista koska hän on sinne Tallinnaan menossa tällä viikolla se oli. Kun satoi on tuo puisto niin kaunis vihreä ja täynnä keltaisia kukkia, en ole käynyt katsomassa onko voikukkia vai joko olis peltokanankaalia, aivan ihanan näköistä on kuitenkin.

Mietin mitä laittaisin ruokaa jos Pirkko ja Tiina tulevat nyt helatorstaina käymään, sain tällä viikolla kortin Austraaliasta Timon perheeltä he tulevatkin kotiin jo heinäkuussa, Anniina oli kirjoittanut että ovat nauttineet Australian uimarannoista ja Sydneyn nähtävyyksistä mutta mielellään tulevat kotimaahan. Niinhän se on kun matkustaakin kiva lähteä ja nähdä kaikkea erilaista mutta parasta on kotiin paluu. Minähän en ole matkustellut pitkään aikaan ulkomailla en sen jälkeen kun jalat alkoivat reistailla vaan sainhan minä aikanaan matkustellakin ja kuvia on joita katsella.