Minä olen niin kiukkuinen kun kuvan takia jää puoliarkkia tyhjäksi kun en millään saa tekstiä alkamaan ylempää, kukahan tämänkin on keksinyt. Minulla on muutenkin ollut hiukan huonoa tuuria näinä päivinä, tai sitten se on tyhmyyttä.Maanantaina kävin korviani putsauttamassa aikuinneuvolassa ja siellä hoitaja laittoi lapulle kun kerroin meneväni käymään apteekissa, sellaisen aineen  nimen jolla voi vaikka viikoittain suihkuttaa korvia ettei tulisi vaikkua, annoin lapun tytölle joka oli myymässä ja hän toi puolenlitran pullon joka m aksoi 25e, ihmettelin kyllä sen suuruutta vaan ajatteilin että pakkauksessa voi olla suihkutus pullo ja ohjeet. Kun tulin kotiin ja avasin laatikon siellä oli vqaan puolenlitran pullo jotain öljyä ja ohjeessa neuvottiin voitelemaan koko keho eikä puhuttu korvista mitään. Soitin apteekkiin ja kerroin asiani siellä henkilö sanoi että kyllä se on aivan oikea aine ja teidän olis pitänyt ostaa erikseen se suihkupullo, kyllä öljyä riittää koko talon väelle vuositolkuksi, ja lapussa luki suluissa että korviin että olinko tyhmä kun en ymmärtänyt sitä pyytää ?

Tänään oli kerhopäivä ja olihan meitä naisia siellä kymmenkunta, sitten sinne tuli mies joka oli äskettäin muuttanut taloon ja alkoi kertomaan kuinka paljon hän on kiertänyt maailmaa ja mitä kaikkea nähnyt. Kahvia tarjottiin ja hän kysyi voisimmeko laulaa hengellisiä lauluja no tokihan me niitä voimme laulaa, sen jälkeen hän sanoi henkilölle joka esittäytyi puheenjohtajaksi

voisiko hän tulla muutaman kaverinsa kanssa laulamaan heillä on kuoro ja kuljetettava näppäin soitin jolla säestetään puheenjohtaja lupasi vaan sitten joku sanoi että sopiiko tänne, mies kertoi että se on se soitin niin pieni että kyllä sopii ja ehkä tulee vaan osa kuorosta hän lupasi suunnitella puheenjohtajan kanssa asiasta, siinä vaiheessa oli jo osa väestä häipynyt. Joku tiesi että se on joku uskonnollinen kuoro joka käy eri paikoissa esiintymässä, eihän siinä muuta vaan kun sinne ei mahdu eikä ole paras mahdollinen akustiikka kun se on kellarissa,mielenkiinnolla odottelen kuinka tästäkin selvitään.