Aamulla kun heräsin tunsin etten ole oikein vireessä ,jokaista niveltä ja sormia erikoisesti vihloi ja oli muutenkin hiukan kurja olo. Siksipä en mennyt kirkkoonkaan ja ajattelin että taitaa tulla pitkä päivä minullekin, nukuttikin vaikka olin nukkunut pitkän yön. Sitten tulin koneelle ja täällähän Ymi odotteli skypellä vaikka eilen ajattelin ettei varmaan ole viikonloppuna kun hänen poikansa ovat käymässä.Vaan pojat olivat lähteneet jo aamulla ajelemaan kotiinsa. Hän lähetti skypen kautta musiikkia vaan kun en osaa laittaa niitä samaan paikkaan kun muu musiikki. Kuuntelin kyllä ihan mukavaa kaunista musiikkia.

Sitten läksimme molemmat syömään ja nyt kirjoittelen nämä blogit jos vaikka iltapäivällä olis televisiossa jotain katsottavaa, lenkille en arvaa oikein lähteä kun siellä on niin sumuista ja nämä kivutkin voi johtua juuri siitä.Välillä on kauhea hiki ja taas palelee eikä se enää voi siitä rokotuksestakaan olla kun siitä on yli viikko.Huomenna on taas hoitopäivä vaan on vasta klo11.00. Siirreltiin kuvagalleriasta kuviakin vaan en niitä osaa tänne siirtää, olen sitäkin miettinyt pääni sekaiseksi vaan ei se varmaan onnistu.

Lieneekö tiellä liukasta kun Jarnon lapset on Pinsiössä ja tänään vievät taas puoliväliin ja sieltä jompi kumpi vanhemmista tulee vastaan Hyvinkäälle.Onhan siinä huisketta ollut jos Kaisakin on ollut lapsineen.Sama pupu sinne tuli kuin eilenkin, vaan onhan se kauniskin.