Tänään on ollutkin vilskettä vaikka olin jo aamulla niin väsynyt kun sain nukuttua niin huonosti, mikä vaivasi sitä en tiedä vaan hankalaa oli. Tiesin että yksi vieras tulee ja luulin ettei hän tiedä päiviäni, vaan kylläpähän tiesi, ja puhelin alkoi soida, mikä on tietysti hieno juttu kun läheiset muistavat. Ymikin soitti oli matkalla Tallinnaan yksin oli saanut koiran hoitoon ja hän kertoi että syntymäpäiväni on seniorinetissä, vaan empähän minä löytänyt.

Ensimmäiselle vieraalle laitoin ruuan koska en muita tiennyt tulevankaan, joten sitten laitoin vaan kahvipöydän ja hyvin kelpasi nekin tarjoilut, n yt vaan askarruttaa se mistä ihmiset tiesivät päiväni. Kertokaa viisaammat minullekin.

Vadelmiakin on tullut monta litraa joten huomenna on varmaan säilöminen ohjelmassa ja on kukkasiakin  vaan niitä ei voi syödä. Juttu luisti kyllä hyvin ja kyllä siihenkin väsyy. V iimeinen vieras meni pihakirkkoon melkein kadun toiselle puolelle vaan minä en jaksanut ja hän sen kyllä kertoi ymmärtävänsäkin. Pojatkin soitti ja sehän on parasta mitä minulle voi tapahtua samoin Kaisa vaan Vilpo ei ehtinyt juttelemaan kun oli jotain tärkeämpää menossa. Tiskikone pyörii jo toista kertaa, vaan eiköhän se siitä pian lopukin.