Niin tänäänhän olikin kirkontuvalla kesäjuhlat tai siis päättäjäiset kun meilläkin on loma, viime kerralla käskettiin pukea hyvin värikkäästi ja erikoisestikin ja ehdottomasti hattu päähän. Kaikki olivat noudattaneet ohjetta ja siellä oli tosi hienoa porukkaa, oranssi väri oli vallanpäällä, oli myös puhe että jos haluaa voi kertoa jotain vaatteistaan. Minä laitoin halatin joka oli ollut äidilläni aina kun hän oli joka kesä Hopeaniemessä, (niin muistelen)ja kun hän kävi hoidoissa siellä oli helppo pukea päälle, oli tietysti hattukin. Jostain syystä se jäi minulle vai otinko sen kylmän jyrkästi koska pidin siitä.

Söimme siellä lounaankin ja halailimme toverimme kesä ajaksi terveyttä toivotellen, kotiin tultuani en osannut oikein mitään aloittaa ja niimpä päätin lähteä käymään keskustassa.Ostin sieltä viime viikolla kesähatun ja halusinkin siihen vuorin, se kävi näppärästi odotellessa eikä modisti veloittanut mitään. Halpa reissu.

Kotiin tultua kahvi tippumaan ja sitten tulinkin koneelle kirjoittelemaan. On välillä satanutkin vähän ja taas paistanut niinkuin nytkin paistaa v aan en ainakaan vielä ole saanut itseäni sauvalenkille lähtemään, katsotaan nyt illan mittaan. Kaisakin oli kommentoinut ja kiitellyt minun kiittää pitää kun tulevat käymään, jää aina niin hyvä mieli. kun nyt Vilpo olis parantunut soitan varmaan illan mittaankuinka sankari jaksaa.